De Kaart


Zeeuwse oesters, creusen

Petit gris met lookboter
Dagsoep
Carpaccio van rundvlees met parmezaankaas en truffelolie
Geitenkaas “Buckwalhoeve, Gavere” met honing of spek (1 stuk)
Huisbereide kaaskroketten (2 stuks)
Huisbereide garnaalkroketten (2 stuks)
Gebakken ganzenlever met gecaramelliseerde appel en portosaus
St. Jacobs vruchten met pastinaakcrème
Carpaccio van St. Jacobs vruchten met limoenolie

Suggesties

Cote à l’os (2 pers.) dry aged, fantastisch vlees voor wie van een goed stuk vlees houdt, 6 weken gerijpt, 1000 gr.
Rode poon (vis van het jaar) op de wijze van de chef
Argentijnse langoustines à la plancha (met look)
Kalfszwezeriken op traditionele wijze
Lamskroontje met rozemarijnsaus, seizoensgroenten, rösti

Vleesgerechten

Steak van wit blauw rund
Filet pure van wit blauw rund
Gegrilde cote à l’os van wit blauw rund : 1,300 kg ( 2 personen)
Rundsstoverij met Oudenaards bruin, slaatje en verse frieten
Hammetje met mosterdsaus, seizoensgroenten, frietjes

visgerechten

Scampi maison (9 stuks)
Scampi diaboliek (9 stuks)
Scampi met look (9 stuks)
Gebakken zeetong (350 gram) met frietjes en sla
Paling gebakken
Paling de zoete zonde, tomaten, room, basilicum
Paling met room en garnaaltjes
Paling in het groen
Oostends vissersbord (verschillende vissoorten in kreeftensaus)

Vegetarische gerechten

Groenteburger met Provençaalse saus, groenten en frietjes
Penne “Arabiata”

Kindergerechten

Stoverij met appelmoes en frietjes
Scampi met sla of appelmoes en frietjes
Kindersteak met sla of appelmoes en frietjes
Visstick met appelmoes of sla en frietjes
Kipfilet met appelmoes of sla en frietjes
Hamburger met sla of appelmoes en frietjes